GLASBENI TABOR “V SVETU KONJ” Konjeniški park Starošince, 26. – 30. junij 2023

GLASBENI TABOR “V SVETU KONJ”

Konjeniški park Starošince, 26. – 30. junij 2023

Tabor je namenjen mladim glasbenikom od 8. do 16. leta. Potekal bo v sodelovanju z zavodom Nazaj na konja (nakonju.si).

PROGRAM:

Program vključuje 4 nočitve v skupinski glamping hiški, vso prehrano, pedagoški in animacijski program ter 24-urno varstvo. Program se začne v ponedeljek, 26. junija ob 10.00 uri (prihod od 9.00 ure dalje) in se zaključi z glasbenim nastopom v petek, 30. junija ob 18.00 uri.

Otrokom bomo ponudili preplet glasbenih in drugih dejavnosti, kot so: spoznavanje konjeništva in čudovitega sveta konj, pomoč pri delu v hlevu in skrb za konje, skupna priprava zdrave hrane, razvoj veščin za oblikovanje dobrih medvrstniških odnosov.

Kar se glasbenih dejavnosti tiče, bo tabor primarno namenjen inštrumentom violina, violončelo, flavta, klarinet, fagot, kljunasta flavta. Tudi učenci klavirja se lahko vključijo, vendar ne bodo imeli možnosti igranja klavirja. V muziciranje jih bomo vključili na drugačen način (igranje na orffova glasbila, petje, gibanje ob glasbi) oziroma jih zaposlili v okviru drugih dejavnosti. Isto velja za učence solfeggia.

BIVANJE :

Celotna skupina (20 otrok / mladostnikov) prenočuje v glamping hiški, kjer se nahajata tudi dve kopalnici. Spremljevalni šolski pedagogi bivajo v hiški v neposredni bližini. Tik ob bivalni hiški sta tudi zunanja kuhinja in lesen paviljon, ki služi kot večnamenski prostor. Vse dejavnosti se bodo odvijale v konjeniškem parku.

CENA:

Cena celotnega programa je 400 eur, za drugega otroka iz iste družine pa 250 eur.

Na podlagi izkazanega interesa staršev lahko organiziramo skupinski prevoz na lokacijo tabora, ki se plača posebej.

PRIJAVA: Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest. Prijavite se na el. naslov: matejatomac@me.com. Izstavili vam bomo račun za 50 eur rezervacije, ki se ne vrača v nobenem primeru, razen če tabora ne bi bilo mogoče izvesti. Preostali znesek (350 eur oz. 200 eur za drugega otroka) se plača do 20. junija.