Partnerji

Mednarodna federacija Willems, gibanje za glasbeno vzgojo

Oglejte si spletno stran Mednarodne federacije Wilems s sedežem v Lyonu v Franciji. Federacija skrbi za usklajeno delovanje vseh Willemsovih učiteljev po svetu in za strokovnost njihovega dela. GCEW, zavod
spada med šole, ki jim je Mednarodna federacija dodelila certifikat Willemsovih glasbenih šol.


Slovensko društvo za glasbeno pedagogiko Willems

Na prostovoljni osnovi združuje glasbenike, glasbene pedagoge in ljubitelje glasbe, ki se v Sloveniji želijo ukvarjati z glasbeno pedagogiko, posebej po pedagoških načelih Edgarja Willemsa, in z glasbo ter prispevati k razvoju omenjenih področij.

Društvo je delegirani član Mednarodne federacije Willems – FI Willems s sedežem v Lyonu, kar pomeni, da je uradni slovenski izvajalec usposabljanja za Willemsove učitelje glasbe.

Če želite postati član društva in se podrobneje seznaniti z dejavnostmi, ki jih izvaja, se obrnite na predsednico Alenko Podboj, willems@drustvo-willems.si.

 


DoReMi

Glasbena šola s certifikatom Mednarodnega društva Willems na Bledu sodeluje z našo šolo pri izvajanju projektov na področju izobraževanja.


Otroški vrtec Pingvin

Oglejte si spletno stran Vrtca Pingvin, ki sodeluje z našo šolo pri izvajanju vrtčevske glasbene dejavnosti.


Centro Ricerca Divulgazione Musicale

Oglejte si spletno stran italijanskega društva Centro Ricerca Divulgazione Musicale, ki se ukvarja z glasbeno vzgojo po Edgarju Willemsu v Italiji. S tem društvom naš zavod sodeluje pri izvajanju seminarjev za izobraževanje pedagogov, pa tudi pri drugih vzgojno-izobraževalnih dejavnostih.