Nič vas ne stane, če ste dobrodelni!

Donirajte del dohodnine naši glasbeni šoli

 

GCEW je na seznamu nevladnih organizacij, ki so upravičene do donacij iz namenitve dela dohodnine, kar pomeni, da nam lahko donirate do 1% svoje dohodnine. Gre za dohodnino, ki ste jo državi že plačali, s tem korakom pa se samo odločite, komu naj država ta odstotek nameni. Za vas osebno ne predstavlja nobenega dodatnega stroška. Želimo poudariti, da bomo tako pridobljena sredstva porabili izključno z namenom, da našim učencem ponudimo čim bolj kakovosten, bogat in zanimiv program ter jim omogočimo pouk v prijetnem, dobro opremljenem in urejenem okolju. Ob tej priložnosti se tudi zahvaljujemo vsem staršem, ki ste se že v prejšnjih letih odzvali na našo prošnjo in nam namenili donacijo v obliki deleža svoje dohodnine.

Vsi, ko bi želeli GCEW podariti del dohodnine, lahko to storite na naslednji način:

  • če imate digitalno potrdilo, lahko zahtevo za namenitev kadar koli oddate preko sistema eDavki na spletni strani http://edavki.durs.si.
    ALI
  • natisnite spodnji obrazec, ga dopolnite s svojimi podatki, podpišite in nato odnesite ali pošljite na pristojni finančni urad. Obrazec lahko pošljete tudi na naš naslov, ga odvržete v naš poštni nabiralnik ali nam ga izročite osebno. Na pristojni finančni urad ga bomo v vašem imenu dostavili mi. Seznam finančnih uradov najdete tukaj.

Donacija je za vas popolnoma brezplačna, z njo pa boste pripomogli k temu, da bomo še naprej uspešno opravljali svoje poslanstvo.

Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujemo!