Srečanje mladih ljubiteljev solfeggia

Sobota, 11. marec 2017, prostori Glasbenega centra Edgar Willems, Ljubljana

KOMU JE NAMENJENO

Srečanje je namenjeno učencem štirih šol organizatork v starosti od 10 – 15 let, ki imajo radi solfeggio in bi jim bilo v veselje, da se letos preko priprav in udeležbe na srečanju naučijo še nekaj več, doživijo nekaj novega in spoznajo prijatelje, ki se učijo branja in pisanja glasbene govorice.

PROGRAM

Dopoldanski del srečanja bo tekmovalne narave in bo obsegal pisni in ustni del. Podrobnosti o vsebinah tekmovanja bodo sodelujoči dobili pri svojem učitelju solfeggia. Učenci se bodo na dogodek pripravljali čimbolj samostojno. V ta namen bodo dobili tudi gradivo. Vsi udeleženci bodo dobili priznanje o udeležbi in spominsko majico, dodatno pa bodo nagrajeni učenci, ki bodo po znanju posebej izstopali. Učenci ne bodo točkovani in rangirani, pri svojem učitelju pa bodo dobili povratno informacijo o svojem dosežku.
Popoldanski del bo potekal v obliki delavnic z glasbenimi vsebinami in druženja v sproščenem vzdušju.
Kosilo bodo otroci dobili na šoli.

PRISPEVEK ZA UDELEŽBO

Prispevek za udeležbo za posameznega učenca znaša 15 eur. Učencem GCEW bomo ta znesek obračunali na marčevski položnici, ostalim sodelujočim pa bomo poslali račun po pošti na začetku meseca marca 2017.

PRIJAVA

Učenci GCEW se prijavite na elektronski naslov matejatomac@me.com do 30. novembra 2016.

Veselimo se vseh mladih navdušencev!
GCEW